<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d12396276\x26blogName\x3dThe+One+\x27N\x27+Only\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://swingoutsister.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://swingoutsister.blogspot.com/\x26vt\x3d6365617483085879661', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Tuesday, April 11, 2006


*~Mak Oh Mak~*
~~~~~~~~


Today I asked for a timeoff at 1700hrs coz my mum had been warded to Tan Tock Seng hospital for an operation...Tapi punya lah menyeksa nak alik siang! Ada je alasan si tua tu nak kasi! Tak cukup orang lah takde orang cover lah! Macam2! But I told him d latest I can wait is 1730hrs...If there is really no one I will juz walk off! Ade ke patut mak aku masuk hospital aku kena keje! But luckily he let me off coz he know I will create a scene there...Tau pon takut eh dgn gangster Tanah Merah ni! Hahahha! Bodoh nye keje! Paksa2 org! Adha picked me up at my werkplace at 1730hrs then we proceed to TTSH...Nasib dia ade lau tak sesatlah aku naik mrt...Hahahah! For ur info lau kau tinggal kan aku kat mane2 mrt confirm aku sesatnye...Hahahah! Dats y I prefer taking bus...Kesian Mira dah besar2 pon masih tak pandai2 naik mrt...Well reach TTSH at 1830...My bro & his gf, my aunt & her family & my dad was there...Kesian aku tgk mak aku...Macam tak larat gitu...She was groaning in pain...Nak duduk pon susah kena tolong...Atlast semua balik tinggal lah aku ngan Adha...Around 2000hrs Kak Liza & her family came...Lagi skejap je visitting hrs nak abis...Tapi takpelah atleast dia datang...My mother's brother & his wife came too...
Tapi brape minit dia datang aku
& Adha blah...Takleh lama2 nanti my uncle tu banyak berbual malas....Hahahah!



Image hosting by Photobucket

My poor mum lying down helplessly...


Image hosting by Photobucket

My mum asking my dad to massage her...


Image hosting by Photobucket

Taking a nap after d tiring operation... Love u MUM!


{ 3:15 AM }
Reflections of you and me


Monday, April 03, 2006


*~Slacking At Home~*
~~~~~~~~~~~

Another 1 of my boring day...Wuz supposed to start work at 1100 today but I'm lazy...Penat ah...Smlm keluar dgn Adha then alik lambat...Terpaksa ah duk umah nari...Tgk lah lau Adha kol ajak kuar ke ptg...Dia off nari..Dat wuz 1 of the reason I did not go 2 work! Hahahahha! Hhmmm...Juz lazying around now...Banyak benda tgh fikir ni...End of dis month nak gi Kl dgn Adha, My bro & His Gf...Next month nak masuk Belly Dancing dgn Izah...Enrol 2B dgn Lynn...Hahahha! Mentang2 lah Progress Package nak masuk...Step macam mana nye kaya je! Lau duit kekurangan kite postphone k Lynn k Izah...Hahahaha! Si Mira ni berangan2 nak masuk Bellly Dancing pasal nak turunkan perutnye yang buncit ni! Tapi dgr2 it makes ur belly lagi besar...Betul ke? Tapi watever lah...Aku suka tgk org belly dancing...Macam rare gitu...Yelah skarang kan semua madang hip hop lah...Ape lah...So I juz wanna give it a shot..Manalah tau leh jadi the next Shakira ke! So Izah jangan jeolous tau lau aku leh Belly Dancing lebih baik dari kau sbb perut aku lagi besar dan berjelly! Hahahah! Wakakakaka! Enrol motor pasal nak save transport money...Hari2 tau gi keje naik cab...Duit gaji habis kat cab je...Lagipon kesian lah Adha asik amik aku je...Jauh tu dari yishun ke tempat keje aku tanah merah feri terminal...So nak try lah independent sikit...Lau ade motor kan senang nak gi mana2...Kan Lynn?! Heheheh! K lah sblm aku berangan2 lagi jauh lebih baik aku tido! See
ya...

{ 12:30 PM }
Reflections of you and me